13 juni 2006

Fortfarande sjuk och till sängs. Börjar blir väldigt uttråkad av...

Torsdag 8 juni, 2006

Fortfarande sjuk och till sängs. Börjar blir väldigt uttråkad av...
postad av Neil 06:00

Fortfarande sjuk och till sängs. Börjar blir väldigt uttråkad av att vara sjuk och ligga i sängen nu.

Jag fick precis ett mejl från min utgivare som berättade att jag hamnade på plats 21 på Book Magazines lista över “De främsta nu levande brittiska författarna”. Jag måste ha varit en extrakandidat, eftersom mitt namn inte finns bland de man kan klicka och rösta på på
http://www.thebookmagazine.co.uk/author.asp. Jag känner och tycker att sådana här listor är hemskt dumma på alla sorts nivåer, men blev otroligt rörd över att så måna personer måste ha brytt sig om att skriva in mig. Så tack, alla ni som gjorde det.

På tal om främsta nu levande brittiska författare, på Suicide Girls är det intervju med den framstående och hårige Alan Moore (
http://suicidegirls.com/words/Alan+Moore+-+Lost+Girls/) och även en med hans fästmö, den inte-alls-lika-håriga-men-förtjusande Melinda Gibbie (http://suicidegirls.com/words/Lost+Girls+artist+Melinda+Gebbie/), som tillsammans blir ett underbart porträtt över deras romantiska och sexuella förhållande, som började kring deras pornografiska serieroma, Lost Girls. Egendomligt nog, hade jag mer eller mindre glömt att jag fått ihop dem, eller åtminstone den som såg till att Alan träffade Melinda, tills jag läste deras intervjuer, och då mindes jag allt...)

Förrstesten, när recensionen på 400 ord av Lost Girls som jag gjorde av för Publisher's Weekly, så ska jag lägga ut versionen på 900 ord här på bloggen.

(Redigerad för att tillägga -- normalt sett skulle det inte spela någon roll om jag trycker på Publicera istället för Spara som Utkast, men jag valde att göra det den millisekund då Blogger togs ner för underhåll, vilket är varför jag inte gav den här en ordentlig titel. Utifall ni funderade.)