18 januari 2006

borttappade igelkottar

Tisdag 12 januari, 2006

borttappade igelkottar

postad av Neil 21:27M
Det finns fem olika förslag till namn på hemsidan för BEOWULF-filmen. Jag är inte säker på att något av dem får världen att bli eld och lågar, men ni kan välja det ni tycker bäst om på http://www.dreamworksfansite.com/poll.php. När sajten läggs ut ska det finnas en del fina grejer -- man hade en videodagbok under filmandet, och man kan titta på en del fantastiska bilder från bakom scenerna (för att inte tala om på scenerna).

MirrorMask visas på fler festivaler i Storbritannien framöver --

Neil,

Mirrormask visas nästa månad som en del av Animex International Festival of Animation, på Arc Stockton cinema, söndagen den 11 februari klockan 20:00. Den relevanta festivalsidan finns på:

http://animex.tees.ac.uk/events_screen.cfm

Det kompletta schemat finns här:

http://animex.tees.ac.uk/docs/screen.pdf

John
och

Hej Neil,

Jag har inte sett att det har omnämnts i bloggen så jag tänkte påpeka för dig och dina läsare i West Midlands att Mirrormask visas som en del av Flatpack Festival i Birmingham den 21 januari, detaljer hittar man här
http://www.7inch.org.uk/What%2B27s%5Fon/

Cheers,
Martin

Bland artiklar jag har tänkt tipsa folk om (och som folk nu har börjat skicka till mig) finns en fascinerande om igelkottens försvinnande --
http://www.guardian.co.uk/conservation/story/0,13369,1687999,00.html och en nyhetsartikel om faran av att posta hamstrar som hämnd i fyllan och villan, fylld med mer underliga citat än jag har sett på ett enda ställe på många månader -- Guardian.


Det var intressant att höra att du är fascinerad av placebos. Jag har nyligen forskat om dess uppfinnare, Dr Placebo, som fick många personer att må mycket bättre tills det upptäcktes att han inte alls var en riktig läkare - bara en snubbe med en vit rock.

Ursäkta. Jag måste gå.

Tom W


Vilket nog är ett bra tillfället att meddela att den här bloggen nu översätts till svenska --
http://hersa.blogspot.com/.Mr. Gaiman,

Jag vill bjuda in dig på en rundtur på undersidan i Manila via min nya skräck-kriminal-seriebok TRESE.
http://tresekomix.blogspot.com/

Tack!

--mr. budjette tan
alamat comics

Jag hoppas att folk kollar upp den.

Dover Bookes har mest texter som inte skyddas av upphovsrätten, vackert gjorda och inbundna och tryckta. Deras vinterrea är i full gång på -- http://store.doverpublications.com/by-subject-winter-sale.html

Under tiden berättar artikeln i Guardian om Sharon Osbornes självbiografi
(http://books.guardian.co.uk/news/articles/0,6109,1686294,00.html) att den är den bäst säljande självbiografin i England ”sedan man började registrera siffror”… och man förundras av tanken på att den här självbiografin har sålt i fler exemplar sedan Caxtons dagar. Man måste ta sig ända till artikelns slut för att få veta att man ”började registrera sifforna i januari 1998”.

G'dag.

Ursäkta om den här frågan har ställts (och fått ett svar) tidigare; jag testade med ett ental olika sökningar med Google på din sajt och det kom fram en del intressanta saker, men inte svaret jag tänkte på :-)

J. Michael Straczynski har nyligen börjat sälja volymer med hans manus till “Babylon 5” [www.b5scripts.com] (bra gjort av honom) som har varit en trevlig läsning.

I din bibliografi ser jag att ditt manus till B5, ”Day of the Dead”, publicerades 1998. Jag är intresserad av att få tag på ett exemplar, men Amazon [http://www.amazon.com/gp/product/1892058022/] listar den som ”Den här titeln skickas oftast inom 4 till 6 veckor” och ett antal andra bokhandlar online jag kollade på har den inte ens listad.


Det verkar misstänkt likt en utgången titel, stämmer detta? Om så är fallet, finns det någon chans att den kommer att tryckas igen inom en överskådlig framtid (jag kan tänka mig att JMS utgåvor kan få efterfrågan att öka, men alla andra som köper dem har kanske redan din bok).

Det var kul att se dig i Canberra i juli ifjol, förhoppningsvis kan vi fixa lite bättre väder åt dig nästa gång :-)

Den enklaste svaret på “var jag jag få tag på X av dig?” är fortfarande alltid, eller nästan alltid, DreamHavens Books sajt www.neilgaiman.net -- där en snabb sökning visade att boken The Day of the Dead säljs där, finns i lagret och är på rea (och för saker som jag inte har gjort, leta på http://www.dreamhavenbooks.com/).