06 februari 2006

Ett meddelande rörande allmänhetens säkerhet

Lördag 4 februari, 2006

Ett meddelande rörande allmänhetens säkerhet
postad av Neil 12:59
Locus årliga omröstning är nu igång på
https://secure.locusmag.com/2006/Issues/2006PollAndSurvey.html
Ett gratis ex av tidningen skickas till Locus prenumeranter, men alla är välkomna att svara.(Förresten, numret-av-Locus-med-mig-gratis-för-prenumeranter-som-kommer-härifrån gäller fortfarande -- detaljer på:
https://secure.locusmag.com/2005/Issues/02SubscribeGaiman.html)

...

Och nu, ett helt uppenbart meddelande rörande allmänhetens säkerhet:

Om nån kommer hem till dig med en hemmagjord tatueringsnål, och erbjuder att ge dig en billig tatuering, tänk inte ”Wow, jag kan tjäna typ, den halvtimmen det skulle ta mig att gå ner till en riktig tatuerare. Och typ, alltså, den här snubben är billig.” Var inte som Tamra Eason, som
skaffade tatueringen och sa, “den var inlindad i svart tejp, hade en nål under den, det gick fiskelinor genom den, man såg att det var en hemgjord nål.” Men hon sa också, ”Vi ville bara ha tatueringar och nu får vi betala för det.”
Alla kvinnorna har drabbats av infektioner där de gjorde tatueringarna, en av dem har fick till och med läggas in på sjukhus.Socialdepartementet säger att det är alltid är värt de extra pengarna för att tatuera sig hos en licensierad yrkesman med rätt utrustning och metoder för sterilisering.

http://kctv.com/Global/story.asp?S=4413508

Kom ihåg -- tänk dig för en gång, två gånger, tänk “Tatuera dig inte hos en kille som står vid dörren med en hemgjord tatueringsnål”.

...

Det kom ett helt-ärligt-ingen-bitterhet klagomål från
http://quotableneil.blogspot.com/ att det inte finns en officiell länk dit från den här sajten. Jag är säkert på att det snart finns en. Under tiden verkar den ta formen av en förträfflig Den här bloggen - de bästa delarna-sajt.

Neil, jag gillar verkligen den nya sajten, men förstår andras bestörtning. Ditt webteam kan få reda på vad som krävs genom att besöka
http://www.csszengarden.com. Jag tittade på källkoden på din sida och den verkar nästan kunna ge anpassningsbara, en-klicks “skins” som kan tillfredställa alla esteter. Du kunde ge fans möjligheten att skicka in CSS-filer för att dela med sig och använda. En titt på sajten ovan klargör allt. Hälsningar, Jeff.

Vet du vad, det är riktigt coolt -- i synnerhet om folk kan dela med sig av sina designer. Låt mig se vad jag kan göra.