05 april 2006

Trasig intern klocka

Trasig intern klocka
postad av Neil 16:42

Jag har inte anpassat mig till USA-tid än -- somnar 09.30 varje kväll, börjar jobba igen 06.00. Introduktionen till FRAGILE THING, alla 6.000 ord, skickades till slut iväg till Jennifer Brehl i morse, tillsammans med ett förslag på berättelsernas ordning. Nu tillbaka till artikeln om Stålmannen till WIRED och ännu ett gäng Eternals-sidor till Mr Romita.

(Förresten, någon skrev in och frågade angående att jag använt namnet ”Ike Harris” till karaktären Ikaris i Eternals -- det är Kirby, från Eternals #1. En av de sakerna man aldrig glömmer och skulle vinna trivia-tävlingar med om bara någon brydde sig om att fråga dig om det.)

Sen gick jag och höll ett tal på Maddys skola, vilket var kul, och, erkände hon efteråt, möjligtvis något mindre pinsamt än hon befarade.

På sajten Laika (http://www.laika.com/entertainment/) om man klickar på projects och sedan på Coraline, finns det ett par bilder som gör reklam för filmen Coraline. En bild finns under Coraline och den andra under nyheten om Dakota Fanning till höger. Ni vet i stort sett lika mycket som jag.

Åh, och på sajten Greater Talent Network --
http://www.greatertalent.com/video_library.php?id=177 -- kan ni se mig prata om censur (från videon LIVE AT THE ALADDIN, som nu i sin helhet finns på DVD:n ”Short Film About John Bolton” -- http://www.docurama.com/productdetail.html?productid=NV-NVG-9623)

http://www.ghostzilla.com/ är den sortens webbläsare som får mig att önska att jag hade ett riktigt jobb där folk kunde titta över min axel och jag behövde en spöklik försvinnande webbläsare för att låtsas att jag jobbade.

Just det. Tillbaka till jobbet.