11 december 2006

The Good News! Post

Måndag 27 november, 2006

The Good News! Post

postad av Neil 16:37

Jag blev nog inte speciellt överraskad när jag fick veta att Anansi Boys var
recenserad på myspace books. Å andra sidan blev jag ganska överraskad när jag fick veta att Anansi Boys har en egen sida på myspace --http://www.myspace.com/anansiboys. Den har åttio vänner när jag skriver det här och är, uppenbarligen, tjugo år och stenbock.

The Absolute Sandman, jag blev förtjust när jag fick veta det,
toppar Detroit Free Press lista över Best Spiritual Books 2006. Jag betvivlar att den blir en av Anansi Boys vänner på myspace, och jag skulle tro att den nu antagligen börjar umgås med The Tibetan Book of the Dead och Chestertons Orthodoxy, och skulle bli väldigt förlägen om den fick vet att Jessa Crispin har beskrivit den som "the ultimate comic book fetish object" .

Med tanke på de dåliga nyheterna på bloggen på sistone, vill jag gratulera mina vänner och grymma rockare Thea Gilmore och Nigel Stonier för deras barns Egans ankomst. Theas myspace-sida finns på
http://myspace.com/theagilmore och hon har 4607 fler vänner än Anansi Boys har. Nigels hemsida är http://www.nigelstonier.co.uk/ och enligt http://www.nigelstonier.co.uk/free_cd.html skickar han en gratis CD med smakprov till alla som ber om en. Eftersom två av hans låtar ”Tricks” och ”Me and St Jude” är två av mina favoritlåtar någonsin, borde ni kanske skicka honom ett frankerat kuvert med er egen adress och se om ni gillar det ni får.

Och hon är lika mycket värd en gratulation, min vän Anna Sunshine Ison har nyligen gift sig med sin Mr Cavin i Las Vegas. Detta är trevligt och för att fira det får ni en länk till Lexington Herald Leader's två minuter långa audio-visuella inslag om Sunshines pappas konst. Han är en kriminalantromorfolog.) Den får mig att le:
http://www.heraldleaderphoto.com/multimedia/cecil/ison.html

Jag träffade Yunyu på Continuum 3 i Melbourne och hon gav mig en CD -- hon har precis skickat hennes senaste CD, Spiked Soul, och jag gillade den verkligen. Man kan titta på två hennes videos på http://www.yunyu.com.au/home/music#videos.

Matt Cheney har upptäckt Skrivandets Regler, och förklarar dem för oss. Äntligen.
http://mumpsimus.blogspot.com/2006/11/rules-for-writing.html

Och slutligen vill jag formellt välkomna mr Eddie Campbell till bloggosfären. Han finns på http://www.eddiecampbell.blogspot.com/ och tar emot besök.