26 september 2006

röstigenkänningssystem och annat

Fredag 22 september, 2006

röstigenkänningssystem och annat
postad av Neil 04:27

Åker om ett par minuter till
Fantasycon i Nottingham, efter ett par underbara dagar i Peak District med Colin och Susanna. Det var inte meningen att jag skulle jobba när jag var här, men jag gjorde en liten bit av Eternals, och igår på Nick Powells begäran skrev jag några nya sångtexter till öppningslåten av scenuppsättningen av Wolves in the Walls. (Hemsidor här och mer specifikt på http://www.improbable.co.uk/wolves/.) Den framförs på:

Platform at the Bridge, Glasgow
13th - 14th October

Northern Stage, Newcastle
17th - 21st October

West Yorkshire Playhouse, Leeds
25th October - 4th November

Liverpool Playhouse
7th -11th November

Malvern Theatres
15th - 18th November

Oxford Playhouse
21st - 25th November

Jag hörde nu att den ska åka till USA tidigt år 2008. Lite besviken att USA-turnén än så länge bara ser ut som östkusten och Chicago, och hoppas att den ska resa runt lite mer, åtminstone till San Francisco.

En tidig recension av Fragile Things
finns här.

Vi ska försöka att åka inom tio minuter, fast en väldigt frustrerad Susanna försöker betala sin tv-licens på telefon, eller snarare övertyga den om att hon redan har en telefon, men hon har att göra med ett röstigenkänningssystem i andra änden som inte känner av att hennes verkligen är en röst, medan hon och Colin försöker ordna en upphämtning av 500 signerade kopior av Ladies of Grace Adieu med skyddskassett. (Vilka bara finns till salu på
http://www.jonathanstrange.com/. Eller kommer att finnas, när de är hämtade och borttransporterade. Och Susanne ska inte göra någon signeringsturné, så om ni vill ha ett signerat ex, med fina illustrationer av Charles Vess, är det här er bästa chans.)