11 januari 2006

ID

Tisdag 20 december, 2005

ID
postad av Neil 20/12/2005 16:13:00
Beslutet på 139 sidor i fallet i Pennsylvania rörande ”Intelligent Design” är fascinerande läsning -- synnerligen tydligt och intressant.
http://www.sciohost.org/ncse/kvd/kitzmiller_decision_20051220.pdf

“Varför det här inte är ett aktivist-beslut av en aktivist-domare” på 137 är toppen, fast det är bäst om man tar sig dit den långa vägen, genom att börja på sida 1, och knega sig genom personerna i skolstyrens förskräckliga beteende, de startade det hela, och trots att de kände att det var viktigt att kasta ut Darwin (och Darwins finkar) och ta tillbaka Gamla Testmantet till klassrummet, lyckades de med att inte inse att allt det där i Bibeln om att vittna falsk passade in på dem.

...

Michael Zuli skriver för att berätta att han har gjort klart en ny målning och lagt ut den på Ebay. Han har också lagt ut en skiss av nästa målning, en magnifikt getlik Pan, som han jobbar med nu som den sista bilden i auktionen. Håll ett öga på
http://www.michaelzulli.com/pan.htm för att se hur den utvecklas och se när den läggs ut på Ebay (eller skriv bara till honom och erbjud honom massor av pengar för den. Han har inget emot det. Det är så han får råd att köpa mer färg).