11 januari 2006

Kvinna uppges anlita torped för ost etc

Tisdag 6 december 2005

Kvinna uppges anlita torped för ost etc
postad av Neil 12/06/2005 22:02:00

En anonym brevskrivare skickade in
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2005/12/06/AR2005120601038.html Ni borde läsa den. Den uppenbara lärdomen här är att nån som är dum nog att tro att ost är en drog värd att mörda för, också anlitar poliser som jobbar under täckmantel för att mörda för den. Eller nåt liknande.

Jag måste rensa undan lite saker -- så, lite snabbt…

Här en
läsgrupps-guide till Anansi Boys fylld med spoilers, från Atlanta Journal Constitution.Anansi Boys är med på en till årsbästalista -- Grand Rapids Press, CFQ (artikel i Dark Echo om hur listan gjordes), Washington Post Book Review (har jag redan skrivit om den?), och ligger också etta på Locus bestsellerlista.

The Endless är ett band och ett bra sådant, och inte bara för att jag gillar deras namn, och jag har spelat deras nya CD mycket på sistone --
http://www.theendlessband.com/

http://www.raintaxi.com/auction/
är Rain Taxis auktion för att fira deras tioårsjubileum. Den finns en del underbara saker där.

Noisy Outlaws etc recenseras på Globe and Mail. Det slår mig att ett skäl till att den inte har recenserats mycket är möjligen att, med begränsat utrymme för recensioner av barnböcker, blir kanske helt enkelt en bok med en titel bestånde av 52 ord inte omnämnd eftersom det upptar för mycket utrymme.

Det är det bästa artikeln som jag har läst i ONION på ett dag, delvis för att jag misstänker att den kan närma sig sanningen --
Terroristerna Har Ingen Aning Om Vad De Ska Göra Med Allt Plutonium.

IGN ger bort en låt med Neil Innes till jul --
http://filmforce.ign.com/articles/673/673761p1.html

Jag tänkte att du kanske var intresserad av den här artikeln om du inte hade sett/hört talas om den än. Även om det inte har något med serietidningar att göra, ger det här utslaget i Illinois hopp om att det fortfarande finns folk där ute som ”fattar”. Och, TV-spel har med säkert, på många sätt, fått en del av samma stigma som serier på sistone av någon anledning. Så jag tänkte att jag skulle skicka vidare den här åt CBLDF-fronten. Fortsätt utkämpa den goda kampen!
http://www.gamespot.com/news/6140739.html

Jag tror att det är ett fall som CBLDF fick som amicus, och det är verkligen goda nyheter