02 juni 2006

Födslar, Eternals och friskförklarande.

Födslar, Eternals och friskförklarande.
postad av Neil 18:14

Den här bloggen (och dess författare) vill framföra sina officiella gratulationer till Michell (alias Miss Mousey) och den ovärderlige Kurt, angående Allistairs födsel.

Massor av information om Eternals på Newsarama --
http://www.newsarama.com/marvelnew/Eternals/GaimanEternals.html är en intervju med mig fylld med många små hastigt transkriberade skrivfel, men den är begriplig trots allt det, medan http://www.newsarama.com/marvelnew/Eternals/preview/issue1.html är de 8 första sidorna av Eternals #1. (På Newsaramas sajt finns också en artikel i tre delar av Bob Greenberger om Eternals historia.)

(Och efter en lång morgon och tidig eftermiddag med blodprov, undersökningar, etc, blev jag friskförklarad. Mina kolesterolnivåer är fortfarande för låg, men de är som högst sedan vi började mäta dem, för ungefär tio år sedan, så jag är inte orolig. Jag fick också veta att jag är uttorkad och borde dricka mer vatten, vilket är kul att få höra av ens läkare. Men jag ska göra mitt bästa.)

En fin artikel från The Times om hur, i Storbritannien, placering i bokhandlar köps och betalas --
http://www.timesonline.co.uk/article/0,,6-2202068,00.html. (Det är inte så annorlunda i USA, fast på snabbköp och flygplatser i USA, tror jag att det pocketböckerna på “topp tio-listan” helt enkelt betalar för att hamna på listan.)

Som avslutning, en varning för dumma spamfilter...
http://society.guardian.co.uk/localgovt/story/0,,1786189,00.html
(Nuförtiden använder jag Cloudmark som spamfilter, som jag varmt rekommenderar -- http://www.cloudmark.com/?rc=n7hj4 är länken med kod som det ger mig.)