23 oktober 2006

Blött och plaskigt

Tisdag 17 oktober, 2006

Blött och plaskigt

Postad av Neil 08:32

Det är en blöt, grå dag. Jag är fortfarande inte tillbaka på amerikansk tid än, vilket har varit en fördel, eftersom jag fick köra Maddy till skolan i morse flera timmar innan jag normalt sett är vaken.

Många skickade in trevliga och hjälpsamma förklaringar på hur man exporterar en spellista från iTunes, vilket inte var riktigt vad jag behövde, eftersom, på grund av ett skäl som bara Apple känner till, iTunes inte kan exportera eller spara spellistor från en iPod. Andra har skickat in länkar till diverse podmanagement-program, som jag just nu leker med, eftersom inget av de jag brukar använda, Senuti och Xplay, är till någon nytta med det jag vill göra här. Irriterande nog, alla de som verkar fungera kan man bara ladda ner i provversioner som inte låter mig testa dem ordentligt. Jag återkommer med en rapport när jag fått ett att fungera…

http://www.greenmanpress.com/news/ har mr Vess lagt upp några bilder han jobbar på just nu, alla relaterade till Stardust, vilket gör mig otroligt glad -- och de kommer också att glädja alla som har en uppsättning av trycken i begränsad upplaga från Stardust i en låda som får plats med fler än de innehöll, eftersom det innebär att Charles äntligen ska göra klart uppsättningen. En av illustrationerna han har valt att göra är en teckning från Hellflyer, äventyret med Thristan Thorne som jag inte har skrivit än, som ger mig en bubblande känsla i magen och får mig att vilja släppa allt och skriva den.

Under tiden har de första nya bilderna från filmen Stardust dykt upp i, av alla ställen, en spansk tidning, och inscannade bilder finns på:

http://pfmagazines.iespana.es/2006-10_Metropolis/01.jpg
http://pfmagazines.iespana.es/2006-10_Metropolis/02.jpg

Folk skickar hela tiden in Iggy Pops rider. Och eftersom det verkligen är kul, och vissa av er har kanske inte sett den än…
http://www.thesmokinggun.com/archive/1004061iggypop1.html

Det slog mig för några veckor sedan att lösningen, för spammare, på allt bättre spamprogram, skulle vara att skapa spam som folk vill ha, precis som lösningen på reklammakare som klagar på att folk lär sig mer och mer att hoppa över och undvika reklam är att skapa reklam som folk verkligen vill se och som de sedan skickar till varandra.
Som den här -- http://www.bravia-advert.com/paint/thead/ (via Olga från http://fabulist.org/).

Och slutligen, en liten underbar film från
Gothic Archies -- http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=1276207069